Stroški zavarovanja stanovanj so se povečali – a kljub temu je treba prihraniti, pri koronavirusu pa je še toliko pomembneje preveriti, ali plačujete čim manj. Zato si oglejte naše ključne trike za znižanje cene, vključno z nikoli samodejno obnavljanjem, kako pravočasno shraniti najcenejšo ponudbo in kaj morate vedeti, ko iščete ponudbo. 

Obstajajo tri glavne zavarovanja stanovanjskih zavarovanj: zavarovanje stavb, zavarovanje vsebine in kombinirano kritje stavb in vsebin. Zavarovalno kritje stavb ščiti zgradbo (napeljave in okovje v vašem domu), medtem ko zavarovanje vsebine krije vaše stvari.

Kombinirane stavbe in vsebine so primerne samo za ljudi, ki imajo v lasti svoje domove. Če najamete ali imate v lasti samo najem, naj bi objekte stavb upravljal vaš imetnik ali upravljavec. Vsebinsko zavarovanje pa je vaša odgovornost in ga morajo upoštevati vsi. Oglejte si naš   vodnik za vsebino najemnikov za več informacij.

Pridobite ponudbe vseh  zavarovalnic

Nekatere velike konkurenčne zavarovalnice niso vključene v primerjalna mesta, temveč svoje izdelke ponujajo neposredno.

Torej primerjajte svoje najcenejše primerjalne cene s cenami, ki jih ponujajo naslednje zavarovalnice, ki jih ne boste našli, če ne greste neposredno.

Primerjajte ponudbe

Najprej začnite z obiski primerjalnih mest, ki svoje podatke pobirajo na številna spletna mesta zavarovalnic in posrednikov, da bi našli najcenejše ponudbe. Ker nobeno spletno mesto ne zajame celotnega trga in se cene razlikujejo, je kombiniranje številnih spletnih mest najboljši način, da dosežete pomemben prihranek.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja