Lokalna optimizacija iskalnikov (SEO) je ena najmočnejših metod, s katerimi lahko dosežete potrošnike v ključnih mikro trenutkih. To pomeni, da zagotovite, da se prikažete točno takrat, ko se obrnejo na svojo napravo in iščejo najbližjo lokacijo vaše blagovne znamke ali ko so pripravljeni kupiti vaše izdelke ali storitve.

Izstopajte pri lokalnem iskanju

Nacionalne in svetovne blagovne znamke imajo na stotine (pogosto na tisoče in deset tisoč) lokacij za upravljanje na več deset platform. Za izstopanje na natrpanem trgu je ključna močna lokalna spletna prisotnost, da lahko tekmujemo in jih stranke najdejo na mobilnih napravah.

S tako veliko lokacij za upravljanje prek platform, imenikov in spletnih mest z ocenami se SEO strategije bolj osredotočajo na nacionalno in globalno raven, vaše potencialne stranke puščajo v temi o najbližjih lokacijah.

Optimizirajte lokalno

Ko se želijo stranke odpraviti na eno od vaših lokacij, kupiti izdelke ali se dogovoriti za eno od vaših storitev, jih želijo zdaj blizu njih. Pritegnili jih bodo tiste blagovne znamke, ki bodo informacije, ki jih iščejo, zagotavljale čim bolj neopazno na napravi, ki jo iščejo.

Če želite doseči več uporabnikov na več napravah, vam lahko lokalna strategija SEO pomaga pri prometu v spletu in brez povezave na vse lokacije vaše blagovne znamke. Lokalni SEO je ključen za pritegnitev pozornosti kupcev v vaši bližini. Vse več in več lokalnih iskalnih platform, kot je Google, v svoje rezultate iskanja vključujejo podatke, ki temeljijo na lokaciji.

To pomeni, da mora nekdo, ko išče storitve ali izdelke in je v razumni razdalji od vaših blagovnih znamk, z lahkoto najti vaše podjetje.

Izboljšajte svojo uvrstitev v lokalnem iskanju

Ročno posodabljanje in seznam vseh vaših podjetij hitro postane nemogoča naloga, ko blagovne znamke poskušajo to storiti same. S tako številnimi lokacijami za upravljanje prek platform, imenikov in spletnih mest z ocenami se globalna blagovna znamka zasveti v spletu, vendar ne srečuje kupcev v ključnih mikro trenutkih na lokalni ravni.

Naš oblak za trženje lokacij ponuja eno najlažjih rešitev, ki vam bo pomagala ustvariti lokalno spletno prepoznavnost s seznami in navedbami na platformah, aplikacijah in imenikih, kjer iščete stranke.

Z eno centralizirane platforme, ki je enostavna za uporabo, se lahko vaše ekipe enostavno povežejo s svojimi trenutnimi in bodočimi strankami z odgovori, ki jih iščejo.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja