Način HEAT vs. AUTO Mode – Ali poznate razliko med vklopom toplotne črpalke v načinu HEAT v primerjavi z načinom AUTO? Ta preprost vodnik bo razložil razliko.

Način ogrevanja

Način ogrevanja
Enota deluje izključno v načinu ogrevanja.

Notranja enota bo v prostor pihala topel zrak, dokler ni dosežena nastavljena temperatura. Ko je temperatura dosežena, se bo inverterski kompresor v zunanji enoti toplotne črpalke upočasnil in se sčasoma ustavil.

Notranji ventilator se bo učinkovito zaustavil, ko se notranja enota ohladi, da se prepreči prepih. Ko temperatura v sobi pade, se ogrevanje nadaljuje.

Ko pride poletje, morate ročno spremeniti način na COOL ali AUTO (priporočljivo).

 

AUTO način

(Samodejni način prehoda)

 

samodejni način

V tem načinu bo naprava delovala na HEAT or COOL, odvisno od prostora in nastavljenih temperatur. Preprosto nastavite želeno temperaturo, inverterski kompresor pa se bo pospešil in upočasnil za vzdrževanje temperature. Ko je temperatura dosežena, se bo zunanja enota upočasnila in se sčasoma ustavila.

Notranji ventilator se bo učinkovito zaustavil, ko se notranja enota ohladi, da se prepreči prepih. Ko temperatura pozimi v sobi pade, se ogrevanje nadaljuje.

Če je pozimi temperatura prostora za 2 ° C nad nastavljeno temperaturo, bo enota samodejno prešla na COOL za vzdrževanje temperature.

Poleti se enota, ki deluje v načinu AUTO, samodejno preklopi na hlajenje, da ohrani temperaturo.

Za udobje je priporočljiv način AUTO. Samo nastavite in pozabite.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja