vrtno pohištvo

Preberite si nekaj nasvetov o tem, kako izbrati dobro vrtno pohištvo.

Veliko vrtno pohištvo prinaša udobje in funkcijo vašim zunanjim prostorom. S prostorno mizo in udobnimi stoli, ki je enostaven za uporabo, se osnovna opečna terasa spremeni v senzorično bogato jedilno destinacijo. Opremite prijeten verando s kavčem in klasičnim stolom za zibanje, obložen z obilnimi blazinami, veranda pa bo v toplih vremenskih mesecih hitro postala druga družinska soba.

Ne spreglejte priložnosti bivanja na prostem na balkonih in v žepnih vrtovih. Ob dopolnjevanju s pravim pohištvom za teraso vas bodo ti majhni vrtni pobegi zunaj vedno znova privabljali.

Oglejte si naslednje nasvete za izbiro najboljšega vrtnega pohištva za vaš prostor. Premišljeno načrtovanje bo zagotovilo, da bo vaš zunanji življenjski prostor vabilo v prihodnja leta.

Sestavite seznam
Začnite z razmišljanjem o tem, kako želite, da deluje vaš zunanji prostor. Bi radi, da v toplih poletnih nočeh služi kot jedilnica? Bi radi priredili svojo naslednjo večerjo ali rojstnodnevno zabavo hčerke? Ali je mirni bralni kotiček bolj tisto, kar iščete v svoji zunanji sobi?

Usedite se in preizkusite

Pred nakupom se namestite. Udobne vrtne garniture, tako kot notranje pohištvo, se bo redno uporabljalo v nasprotju s nepozabljivim pohištvom za teras, ki ima lahko lep videz, a ne tako dobro udobje.

Izberite materiale z enostavno nego, ki ne bodo zastareli

Večji del ur na vrtu si rezervirajte za uživanje v svojem prostoru, v nasprotju z vzdrževanjem pohištva, ko kupujete pohištvo za teraso, ki je enostavno za nego. Večina koščkov iz kovine, tikovine, cedre in vseh vremenskih oblog se ne bo spremenila, kar koli narava odvrne. Pohištvo, izdelano s pomočjo teh odpuščenih materialov, bo leta izgledalo čudovito.

Razmislite o skladiščenju

V življenjsko dobo pohištva za teras dodajte leta tako, da ga hranite na zaščitenem mestu, na primer v garaži ali kleti med izven sezone. Tudi najtrše pohištvo, na primer stoli iz tikovine ali kovanec, bo trajalo dlje, če ga odložite, če ga ne uporabljate. Če je vaš prostor za shranjevanje omejen, poiščite vrtno pohištvo, ki se zloži ali ga preprosto razstavite za kompaktno shranjevanje.

Investirajte v kakovost

Stara poslovica “dobiš, za kar plačaš” velja za pohištvo za teras. Stoli iz plastičnih smol ali stranske mize izgledajo odlično na polici in bodo lepo in lepo obdržali leto ali dve na soncu, a sčasoma bodo postali krhki in izgubili živobarvno barvanje. Enako velja za nekatere izdelke iz lesa in kose protja. Pred nakupom kupujte previdno, preverjajte poročila in ocene potrošnikov.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja